benegre.cat
Notícies

Familiars i amics dels Txarango simulen que se’ls hi han enredat els auriculars per no haver d’escoltar el nou disc del grup

Asseguren que són molt bons i que els agrada molt la música que fan, però que “tampoc seria qüestió d’anar traient discos tan sovint, no?”

“Ui! Em temo que aquesta vegada no podrà ser, eh…”. “Uf! Aquest embolic de cables m’ho està posant tremendament difícil…”. “Ai, ai, ai! Em penso que no els podré tornar a escoltar mai més…”. Aquestes són algunes de les frases que estan repetint durant les darreres hores familiars i amics dels Txarango, que s’han posat d’acord per simular que se’ls hi han enredat els cables dels auriculars per no haver d’escoltar el nou disc del grup. “És que tot això dels auriculars inalàmbrics ens queda massa modern. Mira… com les seves cançonetes, tampoc us enganyarem”, han dit en una manifestació convocada davant d’una botiga d’electrònica per fer veure que protesten contra l’enrenou de fils que porten al damunt.

“No se’ns malinterpreti, eh? Que ens agrada molt la música que fan i s’ha d’admetre que són molt bons. Però tampoc seria qüestió d’anar traient discos tan sovint, no? Creiem que el nou panorama musical demana racionalització. Saber agafar-te uns anys sabàtics (amb 15 o 20 ja n’hi hauria prou) per poder madurar el producte de manera més adulta. Potser haurien de fer com la Laura Pausini. Per ser exactes, com el seu cognom: una pausini…. Hehehe!”, han dit davant l’astorament general. “Tampoc demanem que sigui un descans etern. Ara bé, si ells es troben còmodes en la inacció musical, nosaltres tampoc som ningú per empènyer-los a tornar a composar cançons”, han insistit de manera “totalment amistosa i sempre prioritzant les inquietuds musicals del grup”.

Familiars i amics de Txarango han aprofitar l’avinentesa per parlar de l’actualitat musical catalana. Primer de tot, han assegurat que denunciaran els Manel “si no retornen de seguida aquella guitarreta petita que porten sempre als seus concerts a Catalunya en Miniatura”. I també han qüestionat, sense especificar ningú en concret, que altres grups, “ja que són tan amics de les arts, podrien començar per apreciar l’art de fer bona música”.

Un punt irritats per tot plegat, els rondinaires dels auriculars enredats han advertit a tothom qui els escoltava que “no s’obri la porta de casa a cap individu desconegut que truqui al timbre per portar una caixa tancada que, suposadament, conté un recopilatori amb totes les cançons de Lluís Llach”. Al seu entendre, “i per molt macabra que pugui semblar, a l’interiuor de la caixa, efectivament, hi podria haver un recopilatori amb totes les cançons de Lluís Llach”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies