benegre.cat
Notícies

L’ANC proposa que “a veure si quedem tots un dia, que fa temps que no ens veiem”

S'estudia fer una conga de 2 milions de persones que vagi recorrent el país al ritme de l'Elèctrica Dharma

L’ANC té ganes de mobilitzacions per culminar el procés independentista. Després de la sentència a Mas, Ortega i Rigau i de les amenaces de suspensió de l’autonomia, l’Assemblea Nacional Catalana ha sentit enyorança de les seves grans gestes. “A veure si quedem tots un dia, que fa temps que no ens veiem”, diu en un mail als seus afiliats.

Podria semblar el típic comentari d’un català que proposa quedar un dia però no s’acaba de quedar mai. Res més lluny de la veritat, a l’ANC ja estan preparant coses concretes. La que està guanyant més pes és fer una conga de 2 milions de persones que vagi recorrent tota Catalunya al ritme d’aquell noi que salta de l’Elèctrica Dharma. “Aquest és el punt que més reticències està aixecant”, avisava Jordi Sànchez.

Segons sembla, a l’ANC estan preocupats perquè “ara per ara, només quedem uns quants, els de sempre, per comentar les notícies i pensar maldats”, deia un membre de la directiva. Però els membres habituals troben a faltar el contacte humà massiu, aquella sensació de ser els putos amos i provocar que tot el país es mobilitzi. “Quan dius a la gent feu això o feu allò i van i ho fan… et sents molt bé. Crec que m’he enganxat a aquest poder”, deia un altre membre de l’ANC.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies