benegre.cat
Societat

El zoo de Barcelona rep la seva primera parella de millennials en bones condicions

El seu hàbitat s’ha condicionat amb carregadors de mòbil i WiFi

Dia gran pel zoo de Barcelona. Dos exemplars de millennials en bon estat han arribat avui a les instal·lacions municipals on esdevindran el principal reclam d’un zoo en hores baixes i que confia en remuntar. “Tindrem el privilegi de gaudir d’aquestes criatures majestuoses mai vistes abans en captivitat, des del Floquet de Neu que no estàvem tan excitats”, explica orgullosa la direcció del zoològic.

Per aconseguir la seva adaptació a les instal·lacions, el zoo ha disposat un hàbitat amb tot el que pot necessitar un millennial: “Hem posat WiFi, carregador de mòbil i algunes drogues de disseny amagades pels arbres, perquè es diverteixin buscant-les”, descriuen els responsables. Un equip de veterinaris especialistes en animals exòtics s’encarregarà d’alimentar els millennials a base de “menjar ecològic, comprensió infinita i tots els Likes que faci falta”.

És la primera vegada que un zoo aconsegueix capturar dos millennials, que fins ara només havíen estat contemplats en el seu hàbitat natural; les escales del Apple Store i el bar de la facultat. És encara un misteri com reaccionaran a la vida en una gàbia, si bé els experts consideren que “són una espècie que ja fa molts anys que conviu dins la presó del postureig digital, no creiem que sigui un problema”.

L’accés del públic al recinte dels millennials s’obrirà la propera setmana, coincidint amb l’arribada de nou merchandising a les botigues del zoo. Entre els nous productes, destaquen peluixos de millennial, auriculars exageradament gran, samarretes com les del Rubius i gorres planes de proporcions desmesurades.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies