benegre.cat
Societat

Obre el primer centre de desintoxicació de Netflix i HBO

Els infermers aniran vestits de personatges de sèries per facilitar el tracte amb els intens

Hi ha cura. El primer centre de desintoxicació de Netflix obrirà portes a Catalunya la propera tardor amb places per a 2.000 interns. Les presol·licituds han col·lapsat el centre gestor, que confirma que no obrirà fins al setembre “perquè tothom pugui acabar de veure Game of Thrones tranquil·lament i després s’apunti”.

Els interns seguiran programes de fins a sis mesos en règim de privació de llibertat i sense accés a Internet. “Aquesta gent és capaç de mirar set capítols seguits en un telèfon, no podem córrer el risc”, expliquen des de la direcció. Per fer més fàcil la vida dels interns, el personal d’infermeria anirà vestit de diversos personatges de sèries: “Un tranquilitzant per cavalls sempre entra millor si te’l posa Khalessi i sempre et deixaríes treure sang per Eirc Northman”, asseguren.

Per no trencar de cop amb la rutina dels pacients, també se’ls donarà dotze segons per prendre decisions del dia a dia, com passa amb el següent capítol als reproductors de Netflix i HBO. “Quan els servim menjar els donarem aquest temps per decidir què volen, se sentiran molt a gust”.

Algunes veus, però, asseguren que tot plegat es tracta d’una iniciativa conjunta de Neflitx i HBO per enregistrar la bogeria de molts per les sèries. D’aquí en sortirà una fabulosa temporada de 13 episodis de 30 minuts que no et voldràs perdre: properament al teu servei d’entreteniment a la carta preferit.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies