benegre.cat
Notícies

Amb l’arribada del bon temps, l’ANC autoritza a utilitzar les samarretes de les Diades com a pijama

"Les samarretes, tot i que descolorides, seguiran alimentant els nostres somnis", deia Jordi Sànchez

Ara és l’Hora… d’anar a dormir.

Estem a punt… per descansar.

Via lliure… a la soneta.

Així s’estan modificant moltes samarretes de les darreres 5 jornades històriques viscudes per l’11 de setembre. “Molta gent compra les samarretes perquè els sembla que és un moment que han de retenir de per vida però després arriba la realitat: quan et tornes a posar la samarreta?”, deia un membre de l’ANC. El poble català es mobilitza, és cívic, fa la revolució dels somriures… però també li agrada aprofitar les samarretes que ha comprat. “No és pels diners és que, si tinc roba, l’he de fer servir oi?”, deia en Miquel de Balenyà que ha anat a totes les diades. El seu cas és molt comú: un armari ple de samarretes independentistes que, en el teu dia a dia, no acabes d’utilitzar. Les samarretes han quedat com per fer de samarreta interior, per fer passejades a la muntanya el cap de setmana… no vas amb una samarreta de la Diada del 2014 a la feina “perquè sembla que estiguis reivindicant tard. És rarot”, deia en Miquel.

Ara, però, l’ANC ha autoritzat a tots els seus seguidors a utilitzar les samarretes com a pijama. “Amb l’arribada de la caloreta”, deia Jordi Sànchez “tots necessitarem pijames fresquets i anar-nos’els canviant sovint perquè la suor és punyetera. Per tant, no us faci cosa fer servir les samarretes de l’ANC amb aquesta finalitat. Eren d’una jornada històrica, sí. Potser us fa pal fer-les servir com a pijama. Ho entenc. Però penseu que aquestes samarretes seguiran alimentant els nostres somnis!”. El president de l’ANC s’ha emocionat amb el discurs i ha marxat entre aplaudiments i llàgrimes brandant una samarreta històrica descolorida.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies