benegre.cat
Notícies

Canibalisme Healthy: comencen a menjar humans vegans perquè baixen el colesterol

Crien vegans en una granja on els deixen córrer, menjar seitan, tofu, llegums, arròs i oli de coco; són feliços

El producte de km 0 i ecològic és una tendència global. El veganisme també s’està extenent com a tipus de dieta més saludable. Però hi havia un col·lectiu que, fins ara, havia quedat fora d’aquest boom de les dietes saludables: els caníbals.

Ara, però, els antropòfags volen recuperar el temps perdut donada la seva alta taxa de problemes cardiovasculars. “Ha arribat el moment de començar a cuidar-se”, explicava el cap d’una tribu aborigen de Nova Zelanda. Per això han decidit començar a menjar els humans més saludables de la Terra: els vegans. “Són boníssims, gairebé no tenen greix, però és que a més el greix que tenen és saludable. Són millors que els musclos, van a tope d’Omega3”, afegia. Per no sortir a caçar vegans, que la majoria es troben en zones urbanes, han construït una granja per criar-los. Els deixen correr en llibertat i els alimenten, essencialment, amb tofu, seitan, verdures i llegums. “És el que més els agrada. Sincerament, no sabem com els pot agradar viure”, comentava un caníbal criador.

Els vegans, de la seva banda, accepten el seu destí amb estoïcisme. “Els humans hem menjat molts animals als quals hem criat en granges només per sacrificar-los i menjar-los. Entenc la meva situació com un revés del karma cap a la nostra espècie. No passa res. En la propera vida em reencarnaré en alguna altra espècie i viuré en llibertat”, deia un vegà que no tornarà a trepitjar un Veritas.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies