benegre.cat
Política

Rajoy convida Puigdemont a una reunió a bord d’un vaixell en aigües internacionals per un tema

Moncloa només vol que Puigdemont "vagi fins al fons de la qüestió".

Moncloa es mou. El govern espanyol ha respost a al carta de Puigdemont i Junqueras a El País, on demanaven diàleg, i ha convidat el president de la Generalitat a una reunió a alta mar, concretament en aigües internacionals properes a Finisterre. “Primero hablaremos y después… ya si eso, pues bueno”, ha declarat el president, Mariano Rajoy.

La Generalitat ha rebut amb precaució la invitació, tal vegada sospiten d’alguna maniobra obscura a alta mar. “No és per ser malpensats, però saps què vull dir, oi?” diuen fonts de l’executiu català, encara que Moncloa insisteixi que no hi ha cap perill i que és “per un tema. Quan les autoritats espanyoles han maniobrat contra interesssos independentistes al marge de la llei, aviam'”.

L’executiu espanyol assegura que només vol que la màxima autoritat catalana “agafi perspectiva de la situació, que s’ompli els pulmons de mar i vagi fins al fons de la qüestió”. Molestos per la desconfiança, recorden amb nostàlgia que amb Artur Mas hauria estat més fàcil per allò de les metàfores marineres.

L’ANC s’ha afanyat a afegir-se a la conversa, proporcionant a Puigdemont uns manquitos amb estelades, un flotador independentista i una bombona d’oxígen que han ompelrt amb l’alè de 10.000 voluntaris. “Per si hi ha un cop de vent i se’ns cau a l’aigua”, expliquen.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies