benegre.cat
General

Susana Díaz anuncia la seva candidatura a liderar un nou fracàs del PSOE

Funcionaris andalusos la passejaran per Espanya com si fos una Verge en una processó de Setmana Santa

Tres noms. Tres cognoms acabats amb Z i cridats a ocupar un lloc molt especial a la història: enfonsar definitivament el PSOE. Suana Díaz, Pedro Sánchez i Patxi López s’enfrontaran en les primàries socialistes amb l’objectiu de liderar el partit cap a una nova derrota electoral a les properes eleccions, que podria ser definitiva per la supervivència del grup. “Si el futur del socialisme a Espanya passa per Díaz, Sánchez o López, podem estar segurs que hi haurà governs del PP fins que el món canviï” avisen diversos analistes.

Tot i això, Susana Díaz es mostra convençuda que ningú com ella pot “cridar tant des d’un atri” i que això resulta imprescindible perquè “arribat el moment, semblarà que no hem perdut”. La recepta de Díaz per redirigir el PSOE és reforçar el partit a Andalusia, tradicional bastió socialista: “Estem pensant de dir-li PSOA, per ser més fidedignes a la realitat i perquè tot plegat quedi més poètic”, ha explicat Díaz amb una subtil referència a Fernando Pessoa que ningú ha acabat d’entendre.

Díaz ha anunciat que, tal com ha fet Pedro Sánchez, recorrerà la geografia espanyola per convèncer els militants. En el seu cas, es desplaçarà a lloms d’un grup de funcionaris andalusis amb poca tensió laboral, que la duran com si fos una Verge a les processons de Setmana Santa.

“Ja tinc ganes que arribin les eleccions per poder ser cap de l’oposició”, ha proclamat Díaz despertant l’entusiasme de tots.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies