benegre.cat
General

Rajoy assegura que ens donarà diners per l’esmorzar i ens podrem quedar el canvi

A canvi només demana que Catalunya renunciï a la seva identitat, història i, ja posats, a l’idioma

Moncloa va forta. El govern espanyol ha ampliat la seva oferta d’invertir 4.000 milions d’euros a Catalunya assegurant que ens donaran diners per l’esmorzar i que ens podrem quedar el canvi. “Som molt coneixedors de les autèntiques preocupacions dels catalans i sabem que quedar-se aquests 20 o 30 cèntims és de vital importància per ells… són les petites alegries del dia a dia”, insisteixen.

Així, cada català rebrà tres euros diaris per poder-se comprar un croissant i un Cacaolat en cafeteries degudament certificades per l’estat. Per poder-se beneficiar de la prestació, els ciutadans hauran de cobrir les despeses i enviar documentació per correu ordinari, optant a un reingrés que es produïrà a mes vençut. “És una oferta increïble, s’ha d’estar boig per no acceptar-la”, asseveren des de Moncloa.

A canvi d’aquesta desmesurada proposta, l’estat només demana al govern català que cessi immediatament qualsevol iniciativa democràtica en pro de l’autodeterminació. “Us podeu quedar el canvi de l’esmorzar si renuncieu a la vostra identitat, història i, ja posats, a parlar català”, contemplen fonts de l’executiu espanyol.

D’aquesta manera, l’ofensiva de Moncloa per aturar el fervor independentista quedarà en 4.000 milions d’euros que es pagaran amb bitllets de Monopoly, el canvi de l’esmorzar i que Rajoy vingui a passar un cap de setmana al mes a Catalunya. “És una prova de la profunda estima que Espanya té per la regió catalana, no sabem pas per què hauríeu de voler marxar”, conclouen.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies