benegre.cat
Notícies

Albano-Dante Fachín assegura que vol defugir els personalismes i que Albano-Dante Fachín, Albano-Dante Fachín i Albano-Dante Fachín

Albano-Dante Fachín entén que, per acabar amb els egoismes estèrils, cal que el subtítol d’aquesta notícia sigui Albano-Dante Fachín, Albano-Dante Fachín i Albano-Dante Fachín

Albano-Dante Fachín. Albano-Dante Fachín està disposat a fer “tot el que sigui necessari per defugir els personalismes i que Albano-Dante Fachín, Albano-Dante Fachín i Albano-Dante Fachín”. El secretari general de Podemos a Catalunya, que és Albano-Dante Fachín, també ha recalcat que ell és el secretari general de Podemos a Catalunya però, per sobre de tot, ell és Albano-Dante Fachín”.

És precisament per això que Albano-Dante Fachín ha volgut criticar “les lluites de noms (noms de persona com ara Albano-Dante Fachín) que han iniciat altres partits d’esquerres (partit d’esquerres que no són Albano-Dante Fachín perquè Albano-Dante Fachín és una persona –i no un partit d’esquerres– i per això es diu Albano-Dante Fachín). Segons el punt de vista d’Albano-Dante Fachín, aquestes pugnes personals estan dificultant la creació d’una nova confluència política transformadora a Catalunya. “Gent que no és Albano-Dante Fachín està acusant de personalisme Albano-Dante Fachín”, ha afirmat. “Albano-Dante Fachín”, ha insistit tot seguit el mateix Albano-Dante Fachín per deixar-ho més clar.

Albano-Dante Fachín està convençut que “el problema de tota la gent que no és Albano-Dante Fachín és, precisament, que aquestes persones no són Albano-Dante Fachín”. És per això que les ha convidades a totes elles a “oblidar interessos personals, com els que mai no tindria Albano-Dante Fachín, per treballar de debò per construir un país en comú en què hi hagi Albano-Dante Fachín”.

Albano-Dante Fachín també considera que, en cas de no arribar a cap acord amb partits polítics que no confien en Albano-Dante Fachín, podria sacrificar-se pel bé comú i confluir ell mateix amb Albano-Dante Fachín. “Per què només hi pot haver un Albano-Dante Fachín? És una estratègia opaca de la vella política que no agrada a Albano-Dante Fachín? Perquè Albano-Dante Fachín té tot el dret a pactar amb Albano-Dante Fachín per acabar amb les acusacions personalistes contra Albano-Dante Fachín de tots aquells que no es diuen Albano-Dante Fachín”, ha reiterat un Albano-Dante Fachín que darrerament se sent “molt Albano-Dante Fachín”.

Finalment, i per si no havia quedat clar, Albano-Dante Fachín també ha volgut aprofitar l’avinentesa per Albano-Dante Fachín. És a dir: Albano-Dante Fachín.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies