benegre.cat
Notícies

El Regne Unit penjarà una gran estelada al penyal de Gibraltar per donar pel sac a Espanya

La decisió arriba després que Madrid avisés que no vetaria l'entrada d'Escòcia a la UE

El Tractat d’Utrecht torna a estar de moda en ple segle XXI i Gran Bretanya ha decidit menjar-li la moral a Espanya amb el cas català.

“Madrid ha dit que no bloquejarà l’entrada d’Escòcia a la UE, i això reforça als independentistes” deia la Premier Theresa May “però a més tenen la desvergonya de brandar autoritat sobre Gibraltar en el Brexit. I això sí que no!”.

El Regne Unit veu Gibraltar com un dels últims bastions d’un regne cada cop menys unit i ha decidit actuar a favor de Catalunya per donar pel sac a Espanya. “Anunciem”, deia May “que la bandera estelada voleiarà al capdamunt del penyal. Ells diuen Gibraltar espanyol, nosaltres Catalunya lliure!”.

Els britànics voldrien ara esmenar la traïció a Catalunya durant la Guerra de Successió, quan van deixar als seus aliats en mans de les tropes borbòniques perquè els esmicolessin. “A veure, allò va ser lleig, digue-m’ho clar. I Catalunya va quedar en mans d’Espanya, quin càstig més terrible!”.

L’aposta britànica ve acompanyada de compres milionàries de productes catalans. “Mantega del Cadí, llonganissa IGP Vic, gamba de Palamós… cava no, que sempre han sigut una mica fatxes”, apuntava May.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies