benegre.cat
Política

Uns alienígenes proindependentistes haurien simulat la veu de Fernández Díaz a les gravacions, segons l’exministre

Els extraterrestres voldrien acabar amb Espanya per provocar un desequilibri universal

La compareixença de Fernández Díaz i Daniel de Alfonso per les gravacions on conspiraven contra polítics independentistes ha deixat titulars marcians.

“Jo no sóc el de les gravacions” deia el que va ser ministre de l’interior abans de llençar la bomba de la jornada. “Clarament els independentistes han contractat alienígenes que simpatitzen amb la seva causa perquè emulin la meva veu per fer-li dir el que a ells els convé. Volen destruir-me, però no ho aconseguiran”.

La notícia va sorprendre a propis i estranys perquè Fernández Díaz és molt creient i això genera conflictes amb l’existència d’extraterrestres. “Com són aquests extraterrestres?”, preguntava Gabriel Rufián. “Jo me’ls imagino com els de la CUP”, responia Fernández Díaz.

Segons l’exministre aquests alienígenes estarien interessats en la dissolució d’Espanya “perquè té un pes polític d’abast universal i debilitar-la afavoreix el cantó fosc”. En aquesta mateixa línia va dir que els extraterrestres també estarien liderant l’ANC, Òmnium, omplint les manifestacions i alterant les enquestes. “Vostès riguin, tractin-me de boig, però he notat una pertorbació de la força i aviat la notaran tots”, afirmava Fernández Díaz.

 

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies