benegre.cat
Notícies

Persona sense al·licients ni vida social dedica la seva trista nit de divendres a llegir notícies com aquesta per Internet

Entén que ja no cal sortir a sopar amb les amistats perquè pot sentir-se a prop seu sent el primer que posa ‘m’agrada’ a les fotos que publiquen de tots junts passant-s’ho bé en absència seva

Sembla difícil d’entendre, però és ben cert. Una persona sense al·licients ni vida social –una mica així, com tu– dedica la seva trista nit de divendres a llegir notícies com aquesta per Internet. “Estic de puta mare, eh? De tant en tant, també va bé passar un cap de setmana tot solet a casona. La teva manteta, el teu sofaret, la teva pel·liculeta… i qualsevol altre coseta que es pugui dir amb diminutiu”, sosté. “No, de debò: m’encanta la tranquil·litat dels divendres a la nit”, assegura mentre revisa el mòbil cada dos per tres per si alguna de les seves suposades amistats li respon els WhatsApps que ha anat enviant durant tota la tarda per intentar quedar amb ells.

“És normal que no contestin. Tots tenim les nostres vides, les nostres rutines, les nostres responsabilitats… I són gent amb poca memòria. Ho sé perquè no recorden ni el meu nom”, ha argumentat mentre li costava retenir les llàgrimes. “També t’he de dir que l’amistat està una mica sobrevalorada. Nits així, en solitud, també permeten trobar-te a tu mateix”, ha argumentat sense especificar què carai fas quan ja t’has trobat o –encara pitjor– quan ja t’has trobat i no t’ha agradat gens el que has vist.

“Vés que Internet no canviï les nostres vides… Tot això de la Viquipèdia està molt bé, eh?”, ha afegit com per intentar allargar un fals benestar que ja no s’aguanta per enlloc. “Estem tots connectats. Ja no cal que surti a sopar amb les meves amistats perquè puc sentir-me a prop seu veient la foto que acaben de publicar ara mateix i sent el primer de hi poso m’agrada”, ha explicat totalment desfet. “El món digital és així. Molta morralla en forma de notícia. El consol estèril a un sol clic”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies