benegre.cat
General

Al 80% dels que treballen per Setmana Santa els molesta que gaudiu d’aquest bon temps

Molts dediquen el seu temps lliure a fer la dansa de la pluja

Trobes aparcament a prop de la feina. Vas i tornes en un pim pam. Però fa bon temps, és Setmana Santa, i estàs a la feina. Loser.

“Molta gent veu el bon temps i s’emprenya perquè no el pot gaudir”, explica el doctor Oro. Això provoca que 8 de cada catalans que treballen aquests dies maleeixin els meteoròlegs i passin les seves estones lliures fent la dansa de la pluja. “Em rebenta que els meus amics estiguin prenent el solet i jo aquí amb tota la feina. He començat a fumar només per tenir l’excusa per sortir un moment i prendre el sol”, deia l’Eugeni.

Mentrestant, les platges catalanes s’omplen de gent que dóna gràcies per aquest bon temps. “Ens hem gastat un dineral. Necessitàvem que això anés bé per desestressar-nos una mica, perquè tenim una d’aquelles vides on tot passa per la feina i no hi ha temps per res més. Clar arribem més cremats que un pollastre a l’ast i necessitem aquesta vàlvula d’escapament”.

L’estudi també conclou que tots aquells que, en tornar, fardin de les seves vacances, s’enfronten al merescut rebuig social.

 

 

 

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies