benegre.cat
Notícies

La Generalitat proposarà que els culs dels jutges del Tribunal Constitucional siguin les urnes del referèndum

El govern català creu que “han de notar tota la força de la democràcia dins seu”

Contra la força constitucional, astúcia sobiranista. Si els integrants del govern espanyol es pensaven que il·legalitzant la compra d’urnes impedirien la celebració d’un referèndum d’independència a Catalunya, més val que esperin asseguts. O, de fet, millor que no. La Generalitat ha proposat que, per esquivar la interpretació més restrictiva de la carta magna espanyola, proposarà que els culs dels jutges del Tribunal Constitucional es facin servir com a urnes. “Aquesta gent ha tingut moltes galtes per vetar el dret a decidir dels catalans. Ara farem servir les que tenen allà on se’ls acaba l’esquena per aglutinar els vots d’un poble que vol ser sobirà”, ha manifestat el govern català.

La intenció de la Generalitat és que els catalans vagin a votar massivament perquè, a través d’aquests noves urnes anals, els magistrats espanyols “notin tota la força de la democràcia dins seu”. A més, per garantir la confidencialitat del vot, també han recomanat als ciutadans que untin el sobre amb molta saliva. “El sobiranisme no va contra Espanya. I una altra demostració serà que els vots llisquin per les urnes amb la màxima calidesa i suavitat. Que ningú no pateixi. Tot anirà bé. Són gent acostumada a tractar amb sobres”, han argumentat.

Des de la societat civil, tant l’ANC com Òmnium Cultural han valorat la nova proposta del govern català com una “aclucada d’ull” a l’independentisme, sense voler especificar, això sí, de quin ull es tractava. Les dues entitats també han aprofitat l’avinentesa per fer la seva particular aportació: “si els anus dels jutges seran les urnes, que els polítics espanyols facin de taula. Però literalment, eh. Un putu moble per a posar-hi coses. Que, d’una vegada per totes, tinguin una noble utilitat”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies