benegre.cat
Esports

Els jugadors del Barça demanen perdó per no necessitar una remuntada tan èpica com la del PSG

Cert periodista esportiu arrenca a plorar mentre assegura que és possible remuntar

Consternació, mirades perdudes i cares de decepció. A la darrera manifestació de Societat Civil Catalana però també a les files del FC Barcelona, que va caure per 3-0 al camp de la Juventus a l’anada dels quarts de final de la Champions. Els jugadors blaugrana s’han afanyat a demanar perdó a l’afició per no haver aconseguit un resultat que iguali l’èpica d’aquella nit màgica contra el PSG al Camp Nou (6-1).

L’entrenador del Barça, Luis Enrique, ha estat el primer en assumir la responsabilitat d’una nova decepció de l’equip i ha reconegut que esperava caure per 4 o 5 a 0 per aspirar a satisfer l’exigència dels aficionats: “Després d’allò del PSG, el seguidor espera almenys 7 o 8 gols, però després d’aquesta derrota, si li fem 4 a 0 a la Juve ja passem a semis. No té cap mèrit. És per coses com aquestes que entrenar el Barça ha perdut al·licients”, ha admès Lucho.

A tot això, cert periodista esportiu de cert mitjà de comunicació ha arrencat a plorar mentre anunciava la seva confiança en una nova remuntada del Barça. Tot assegurant que “si hi ha un equip que pot fer això, és el Barça”, deia just abans de començar a somicar. Els directius del mitjà, però, han maniobrat ràpid per no fer perdre la moral a ningú: “Això que ha passat al camp de la Juve és una fantàstica per tornar a passar tot el material que tenim de la nit del 6 a 1, gràcies de vertitat”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies