benegre.cat
Notícies

Hisenda permetrà als autònoms pagar l’IVA trimestral amb un ull de la cara o un ronyó

Cada oficina de l'Agència Tributària tindrà un quiròfan per extreure els òrgans amb les màximes garanties sanitàries

L’Agència Tributària espanyola fa temps que havia detectat que alguns autònoms es venien òrgans al mercat per tal de poder pagar les declaracions trimestrals de l’IVA i ha decidi posar-hi fre: “a partir d’ara no caldrà sotmetre’s a arriscades operacions en llocs infectes”, deia el ministre Cristóbal Montoro “perquè ara hi haurà quiròfans amb totes les garanties mèdiques a cada oficina de l’Agència Tributària. Acceptem el pagament directe amb òrgans”.

L’Hisenda espanyola esdevé així receptora directa d’òrgans dels autònoms, el preu dels quals oscil·larà segons l’oferta i la demanda en una mena de borsa. “El preu estarà autoregulat, per tant recomanem fer l’IVA abans perquè no pugi la quantitat de donacions de ronyó i facin baixar el preu”, avisava Montoro.

La mesura es pren tot just després de la segona declaració trimestral de l’IVA, que ha deixat molts autònoms i petits empresaris al límit del col·lapse econòmic. “Et penses que has guanyat 4 duros i no. Els has de treure el 21%. Però clar, tu ja t’has gastat els diners, així és que has de rehipotecar la casa o, en el meu cas, vendre un ull. Total, pel que s’ha de veure…”.

El govern espanyol veu la mesura com una mesura per facilitar la liquiditat dels autònoms. “Amb aquesta opció, els pocs calerons que els quedin als pobres desgraciats, se’ls podran gastar en planificar unes vacances barates que donaran feina de baixa qualitat a cambrers que al setembre estaran a l’atur. L’economia funciona!”, bramava Montoro.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies