benegre.cat
Notícies

El PP enviarà un televisor de plasma amb la cara de Mariano Rajoy com a testimoni de la trama Gürtel

Si l’experiència funciona, no descarten presentar-lo com a candidat a les properes eleccions espanyoles

El president del govern espanyol no haurà de declarar com a testimoni davant del tribunal que jutja la trama Gürtel. El PP ha decidir que, en lloc seu, hi enviarà un televisor de plasma amb la cara del mateix Mariano Rajoy, tal com havia fet anteriorment en rodes de premsa delicades. Els populars han argumentat que l’aparell “té més intel·ligència emocional i, per què negar-ho, una finor estètica impossible d’igualar” per part del líder del partit.

Els responsables del PP entenen que, “en un món tecnològicament audiovisual i absolutament fascinat per l’estètica, no hi ha res millor que una imatge del president en lloc del propi president. Per què quedar-nos amb l’original quan podem relacionar-nos amb una còpia més perfecta?”, s’han preguntat.

Tot i així, per tranquil·litzar els que vulguin veure el Mariano Rajoy de debò, l’executiva popular ha assegurat que “el plasma projectarà imatges difuses en un idioma inintel·ligible i també s’apagarà cada dos per tres. A part d’això, no dirà res més. No farà res més. Ningú no pot negar, doncs, que és una calcomania del president espanyol”, han insistit.

De moment, la intenció dels populars és enviar el plasma de Rajoy al judici del cas Gürtel però, si l’experiència funciona, no descarten presentar-lo com a candidat a les properes eleccions espanyoles. “Estem entre el televisor i un burofax espatllat. Volem ser el més realistes possible”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies