benegre.cat
General

Trump et llençarà una bomba si no endreces l’habitació

També estudia bombardejar-te si no beus dos litres d'aigua al dia i si no canvies l'estelada del balcó per una bandera d'EUA

El president d’Estats Units Donald Trump segueix buscant motius per llençar bombes i ara s’ha fixat en tu. “He notat que els ciutadans catalans quan marxen de casa dels pares i van a viure sols automàticament deixen de fer el llit i d’endreçar l’habitació. És intolerable per una democràcia Occidental!”, afirmava rotund Trump.

El president ha donat 24 hores als catalans perquè endrecin l’habitació i enviïn una foto a pleasedontbomb@whitehouse.org. “Tots aquells que no ho hagin fet seran objectiu militar d’Estats Units. Els americans hem decidit posar ordre al món i serem implacables!”, deia Trump.

Després de fer servir la mare de totes les bombes, Trump estaria disposat a llençar l’àvia de totes les bombes. “És com la mare de totes les bombes però més tipa de la vida. Quan la llencem se sent que diu ‘ja no tinc res a perdreeee’. Acollona molt”, avisava el president americà.

Trump també estaria valorant altres motius per bombardejar-te, com per exemple que no neguits dos litres d’aigua al dia: “la salut és important, cal estar hidratat. Si no vius amb salut, no val la pena viure. O sigui que et mataré”, afegia Trump. També s’hauria posat en contacte amb l’ANC per exigir que tots aquells que tinguin estelades descolorides al balcó les substitueixin per banderes d’Estats Units. “És que també tinc la tieta soltera de totes les bombes”, deia Trump “tot són dones. Ja sabeu, m’agrada agafar les bombes pel cony. Els he dibuixat una vagina amb un rotulador. Així sóc jo!”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies