benegre.cat
Esports

El Barça s’inspira en el Madrid per creure en la remuntada i demana a la UEFA si ens pot arbitrar el mateix paio

"Hem de deixar d’exigir a l’afició que faci de jugador número 12 quan en podem tenir un altre molt més a prop de la pilota”, diuen als despatxos del Camp Nou.

Han près bona nota. El FC Barcelona arriba al partit davant la Juventus amb els ànims al màxim després de comprovar com el Reial Madrid assolia les semifinals de la màxima competició europea. Des del club blaugrana asseguren que la victòria madridista els ha ensenyat el camí a seguir i que intentaran aprofitar els errors arbitrals de la mateixa manera.

De fet, la directiva culé ha demanat formalment a la UEFA si ens pot arbitrar el mateix paio del Madrid-Bayern, l’hongarès Viktor Kassai. “Deixem-nos estar d’exigir a l’afició que faci de jugador número 12 quan en podem tenir un altre molt més a prop de la pilota”, reconeixen als despatxos del Camp Nou.

En la mateixa línia, Luís Enrique ha insistit que voldria aturar el debat “de si jugar amb 3-4-3, 4-3-3 o si André Gomes és o no és un futbolista” per centrar-se en allò realment important, que és “pressionar l’àrbitre fins que sembli que juga amb nosaltres”.

A tot això, avui s’ha sabut que la UEFA estudia classificar el Reial Madrid directament per la final de la Champions League, convençuda que al sorteig li acabaria tocant el Mónaco. “Si alguna cosa hem après de la història és que val la pena estalviar despeses i qualsevol semifinal on jugui el Reial Madrid és prescindible. Saps què? Que si ens donen una adreça els hi envíem la Copa d’Europa directament, amb un llacet”, asseguren instàncies de l’organisme futbolístic.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies