benegre.cat
Notícies

Paco Marhuenda confessarà que només es declara culpable “de ser català”

Argumenta que ell només s’ha involucrat en l’entramat del cas Canal de Isabel II, de la xarxa hidràulica de Madrid, perquè està acostumat a treballar en mitjans de comunicació que fan aigües

Tocat i enfonsat. Com un vaixell del joc Hundir la flota. Com un nen que es pensava que anava a la parròquia només a fer-hi catequesi i, al final, resulta que no. El periodista Paco Marhuenda, director d’El Mundo Today, no ha pogut aguantar la pressió mediàtica per la seva imputació en el cas de corrupció sorgit al voltant de l’empresa que gestiona l’aigua pública a la Comunidad de Madrid. Acusat d’amenaçar la presidenta madrilenya, Cristina Cifuentes, Marhuenda ha assegurat que, per molt que l’acusin de fer xantatge i altres barbaritats, ell només es declararà culpable “de ser català”. Bé, per ser precisos, “de ser catalí”.

De fet, el cap visible d’El Mundo Today ha confessat que, en realitat, es diu “Pac Maruend” i que és originari de “la ciutat catalaníssima de Balladulit, entre Uvied i Tuled”. Tot plegat, per deixar ben clar que “cualquiè travassura que haia cumatit an aquets añs es par culpa dasser indapandantist. La cabessa am fa bujarias parquè soc un nasi subiranista biulén i bui dastruí Spaña”, ha insistit mentre es vanagloriava de parlar “la llenga berdadera de Fompeu Pabra”.

Totalment fora de si, Pac Maruend s’ha preguntat què va ser abans: “si la maldat umana o als catalufeirus separatists”. I també ha argumentat que ell només s’ha involucrat en l’entramat del cas Canal de Isabel II, de la xarxa hidràulica de Madrid, perquè està acostumat a treballar en mitjans de comunicació que fan aigües.

De moment, els magistrats que han imputat el director d’El Mundo Today han preferit no fer declaracions perquè, “si Paco Marhuenda no les pot manipular, tampoc té tanta gràcia”. L’únic que han dit és que “Pac Maruend ha passat de ser un director de diari que havia de portar camisa per força a ser un director de diari que ha de portar camisa de força”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies