benegre.cat
Notícies

El públic seguirà omplint el Camp Nou les nits de Champions tot i que ja no hi hagi partits

El president Bartomeu treurà transistors per tothom de la seva butxaca màgica perquè puguin seguir les semifinals

El públic culer és d’animar poc i de fotre el camp quan les coses van maldades. Sorprenentment això no va ser així en l’eliminació del Barça a mans de la Juventus al Camp Nou. Tot i que només van xutar un cop i l’èpica de la remuntada no es va veure gaire, els aficionats van animar fins al final i no van deixar l’equip sol.

“Estic sorprès de l’afició” deia Luis Enrique, “jo he estat temptat de marxar algunes vegades i en canvi ells s’han quedat. Potser esperaven que féssim 3 gols en temps afegit…”.

El compromís dels aficionats és tal que ahir van decidir seguir anant al Camp Nou les nits de Champions tot i que no hi hagi​ partit. “La Champions sense el Barça no és res i volem demostrar-ho així” deia un aficionat molt motivat “les nits de Champions al Camp Nou són màgiques i el Barça sempre hi és. Si els jugadors no hi poden estar presents hi serem els aficionats, que som l’ànima del Club”.

Aquest suport incondicional ha commogut el president Bartomeu, que ha anunciat que treurà transistors per tothom de la seva butxaca màgica. “I cobrarem entrada, és clar, però només de 20€. Una cosa simbòlica per pagar les nostres cagades amb el cas Neymar”.

Els aficionats podran fer càntics com “hem caigut a quarts, els pericos ni han jugat” o “oe oe oe ara tindrem temps per veure Netflix oe oe”.

 

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies