benegre.cat
Societat

Milers de catalans aniran a treballar diumenge per tenir un Sant Jordi com cal

Esperen poder fer la volteta per Rambla Catalunya al migdia i tornar al despatx a fer feina

No podia ser d’altra manera. Milers de catalans han anunciat avui les seves intencions de presentar-se a l’oficina aquest diumenge 23 d’abril, dia de Sant Jordi, per aprofitar el màxim la jornada. “Un Sant Jordi festiu és una humiliació pel poble català. L’única cosa que ens motiva com a poble és celebrar derrotes i treballar el dia més especial de l’any, sinó no ens sentim complets”, assegura un comptable que es personarà al despatx per fer jornada intensiva, plegar al migdia “i anar a fer la volteta”.

“La passejada a primera hora del matí esquivant paradetes de roses, sortir a passejar per Rambla Catalunya al migdia amb 4 milions de persones per metre quadrat, i tornar a la feina a aixecar el país, oh quin gust”, afegeixen molts. La Generalitat ha parat atenció a la reacció ciutadana als capricis dels calendaris i ja ha anunciat que evitarà que Sant Jordi torni a caure en cap de setmana: “Prou pateix el poble català com per fer-los aquesta putada”, diuen des del govern.

Així doncs, diumenge serà una jornada laboral com qualsevol altre pels catalans que esperen repetir les tradicions anuals: superar cinc línies de persones per arribar a la taula dels llibres -normalment on hi ha la literatura infantil i tampoc pots triar gran cosa – anar descartant roses buscant l’embolcall perfecte i, sobretot, fer veure que saps llegir.

A tot això, el gremi de llibreters presagia una bona jornada de vendes, si bé calcula que enguany hi haurà més autors signant llibres que lectors per comprar-los. Amplia aquesta notícia aquí.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies