benegre.cat
Esports

Messi demana si pot estendre la roba al Bernabéu perquè s’hi sent com al pati de casa

El seu entorn demana que hi pugui jugar amb pijama i sabatilles

Messi se sent a gust al Bernabéu. Tant, que sembla el pati de casa seva. Tant ho sembla, que el crack argentí hi vol estendre la roba. El davanter del FC Barcelona i estrella del derbi (2-3) ha demanat avui formalment poder estendre la roba i passejar el seu gosset per la gespa del Bernabéu, un estadi que no es cansa de veure els seus gols.

El Reial Madrid ha assegurat que estudiarà la mesura, assumint que “Messi estenent la roba és un espectacle molt més entretingut que el futbol dels nostres jugadors, sobretot si l’acompanya Antonella Rocuzzo”. El club blanc, però, ha assegurat que també disposa de potents màquines assecadores per la bugada del futbolista, en cas ho hagués de menester.

En la mateixa línia, l’entorn de Leo Messi ha deixat anar que el jugador preferiria jugar al Bernabéu amb pijama i sabatilles. “Messi fa el que vol i com vol, només demanem que ho pugui fer en batí”, asseguren els seus coneguts, que també insinuen que la família Messi al complet podria celebrar un asado als vestuaris del Bernabéu: “Cada vegada que juga en aquest estadi li entra gana, què voleu fer-hi”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies