benegre.cat
General

L’Organització Mundial de la Salut alerta que l’oli de palma ja és gairebé tan perjudicial com Rossy de Palma

Els experts no entenen per què hi ha gent que els segueix consumint quan “està demostrat que són perillosos per al seu cos”

La majoria de la població ja sap que és dolent, però potser no es pensava que ho era tant. L’Organització Mundial de la Salut ha enviat un missatge d’alerta a tot el planeta per advertir que l’oli de palma ja és gairebé tan perillós com Rossy de Palma. “Un afecta sobretot l’estómac i l’altra danya més el que són la vista i el cervell. Però està clar que abusar dels productes de palma és perjudicial per a la salut”, han dit des de l’organització sanitària.

Els metges han avisat que “la rebosteria industrial és com les pel·lícules d’Almodóvar: sempre hi ha alguna cosa amb el segell de palma. I tots sabem que Almodóvar i la bolleria estan molt relacionats”, han afegit entre rialles mentre feien com els gestos d’unes tisores amb els dits de les mans. De fet, els experts no entenen per què hi ha gent que els segueix consumint quan “està demostrat que són perillosos per al seu cos”.

Així mateix, han confirmat que, “a diferència de l’oli de palma, Rossy de Palma potser no destrueix boscos. Però, si només es projectessin pel·lícules seves, potser s’extingiria la humanitat”. De fet, l’únic matís entre els dos descendents de la nissaga Palma és que “abans no es parlava de l’oli de palma i ara no es parla de Rossy de Palma”.

Una mica crescuts pels seus suposats coneixements científics, els metges han arribat a dir davant la comunitat internacional que “la pitjor combinació possible seria trobar-se Rossy de Palma untada en oli de palma a la ciutat de Palma”. Segons el seu criteri, si algú es troba amb això, segur que la palma. Hahaha!”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies