benegre.cat
Societat

Pujol Júnior tindrà beneficis penitenciaris per mantenir a ratlla l’independentisme entre els presos

Es veu que amb el seu pare ja van pactar alguna cosa sembla i va anar bé

Hi ha pacte. Segons ha trascendit avui als mitjans, Jordi Pujol i Ferrussola compta amb la complicitat de l’estat per fer més fàcil la seva estada al presidi sempre que rebaixi l’anhel de llibertat i sobiranisme entre els reclusos. Fonts de l’estat espanyol recorden haver pactat alguna cosa semblant amb el seu pare, Jordi Pujol i Soley, i asseguren que va sortir prou bé. “Només esperem que el Júnior tingui les maneres del seu Molt Honorable Pare i sigui un autonomista convençut entre reixes”, reclamen.

I és que diversos estudis que el govern estatal té entre mans indiquen que comença a haver-hi un run-run independentista entre la població engarjolada. “És culpa dels catalans, tot el dia parlant de llibertat i de saltar-se les lleis espanyoles i al final això cala”, admeten autoritats penitenciàries. “Qui millor que adormir l’anhel de llibertat d’un poble oprimit que un Pujol amb ganes d’estar tranquil, aviam?” es pregunten.

Els beneficis penitenciaris permetrien a Pujol i Ferrussola passejar amb un dels seus Ferraris pels passadissos de Soto del Real, tres consumicions diàries gratuïtes al economat del centre. A més, encara que se li retiri el passaport, el fill de l’expresident de la Generalitat podrà desplaçar-se fins a Andorra durant els seus permisos penitenciaris, una destinació a la que assegura sentir-se emocionalment molt vinculat.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies