benegre.cat
Notícies

Espanya augmenta un 15% la producció de corruptes però té mancances en l’exportació

El Govern defensa que hi ha més corruptes perquè l'economia va bé i hi ha més diners per robar

L’estat espanyol segueix augmentant tot els seus índexs productius. Ara s’ha sabut que, durant el primer trimestre de l’any ha augmentat la producció de corruptes un 15%, capaços de desviar 200 bilions d’euros anuals a paradisos fiscals. “És una gran notícia”, deia el ministre d’Hisenda Cristóbal Montoro, “perquè subratlla el creixement de la nostra economia. Si no hi hagués més diners per robar, no hi podria haver tants corruptes. Això és un fet”.
D’aquesta manera, Espanya encapçala el rànquing de Corruptes 2017 només per darrere de la Guinea de Teodoro Obiang i el seu fill Teodorín. Montoro, però, ha volgut recordar que Guinea Equatorial va ser colònia espanyola així és que “tot queda a casa. Qui va ensenyar als negrets a robar i a fer Cola-Cao? Els nostres avantpassats”.
Desgraciadament hi ha un però “produïm més corruptes però no aconseguim exportar-los” reconeixia Mariano Rajoy. “Tot i ser corruptes d’excel·lent qualitat, el Rato, González o Pujol es queden a corrompre a casa en lloc d’anar a l’escena internacional. Estem treballant per millorar-ho” afirmava Rajoy. Algunes propostes passen per fer un 2×1 o, fins i tot, enviar en el polítics que facilitin l’aflorament de la corrupció. “La corrupció és una planta sensible que cal cuidar perquè es faci forta i faci arrels a la base del sistema”, deia Rajoy “gent com Esperanza Aguirre o Artur Mas que saben mirar convenientment cap a un altre cantó quan convé”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies