benegre.cat
Notícies

La culerada preferiria perdre la Copa i vendre Messi abans que aguantar la Duodécima del Madrid i CR7

Un tribunero ja ha visualitzat la final guanyada contra la Juve al minut noranta-i-Ramos

No hi ha dubte. Unanimitat com no es veia al FC Barcelona des de 1898. Després de la virtual classificació del Reial Madrid per la segona final de Champions League consecutiva amb tres gols de Cristian Ronaldo, gairebé el 100% d’aficionats blaugranes preferiria pedre la Copa del Rei per 7 a 0 contra l’Alavés i vendre a Leo Messi a la Premier que haver d’aguantar com el Reial Madrid alça la Duodécima.

“Vamos, és que no em cal ni escoltar qualsevol opció, emportat el meu primer fill i les meves riqueses si cal, el que sigui per no veure a CR7 aixecar una altra Champions i després la cinquena Pilota d’Or” assegura un tribunero, que ja ha visualitzat una final èpica contra la Juve remuntada pels merengues al minut 90-i-Ramos. “No em facis parlar perquè ara mateix mataria”, lamenta un altre, “ja em vaig passar tot l’estiu passat sense posar la tele com per haver de repetir”.

En la mateixa línia, enquestes realitzades pel Barça asseguren que la massa social preferiria perdre a Messi que patir la segona Champions seguida del Madrid. “Per 200 milions d’euros i que marxi a guanyar la Champions de Guardiola, que no volem haver de veure’l jugar amb André Gomes”, assegura un participant de l’estudi.

A tot això, la devastació recorre aquests dies els cors dels colchoneros, que ja van començar a perdre el partit amb la pancarta vexatòria del Bernabéu. Un altre any serà, tot i que segurament tampoc.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies