benegre.cat
Notícies

Puigdemont es disfressarà de pelotari perquè “si vas de basc el PP et tracta millor”

Jorge Moragas creu que el truc acosta el referèndum perquè "no podré convèncer Rajoy de que és Puigdemont disfressat. S'ho creu tot"

El PNB ha tornat a donar una lliçó de peix al cove als nostàlgics de la Convergència del Majestic. “En plena onada centralista, enmig d’un sisme de corrupció… va el PNB i recolza el PP en els pressupostos a canvi d’una millora de la quota basca”, deia un corprès Duran i Lleida. “Una jugada digna de mi”, afegia nostàlgic.

Alguns, a Catalunya, veuen als bascos com a traïdors, com a venuts. “Ja hi hem passat per aquí, nosaltres no ens conformem amb engrunes, volem tot el pastís”, explicava Oriol Junqueras, salivant.

Però en el sí del Govern hi ha altres opinions. Tant és així que el president Puigdemont estaria valorant fer una visita a La Moncloa vestit de pelotari per sol·licitar el referèndum. Ho justificava així: “als catalans està clar que ens han agafat mania, però resulta que tot el que sigui basc agrada. No siguem negatius, juguem-ho a favor. És un acte de transvestisme nacional, però és temporal. Ahí va la òstia. És així oi?”.

La proposta ha agafat a contrapeu el gabinet de Rajoy, que està molt preocupat per l’argúcia catalana. Jorge Moragas ho reconeixia: “és una jugada molt audaç. Saben que el president Rajoy és un home confús i és fàcil que si veu un home vestit de basc pensi que és basc. No sé si el podré convèncer de que és una disfressa, perquè per ell el que veu amb els seus propis ulls va a missa. Efectivament, crec que el referèndum i el trencament d’Espanya estan més a prop”.

 

 

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies