benegre.cat
Notícies

Jardiners molt mascles de tot el món s’organitzen per acabar amb “les putes floretes liles de Facebook”

Estan decidits a ruixar amb pesticida totes les persones que les facin servir

Són homes. Tenen temps lliure. I van armats. Jardiners molt mascles de tot el món s’han organitzat per acabar amb “les putes floretes liles de Facebook” que han aparegut aquesta setmana com a nova opció per a reaccionar davant les publicacions de la resta d’usuaris. Amb una actitud de mascle alfa, els jardiners s’han mobilitzat en un temps rècord i, a més, han volgut fer-ho a través de Twitter. “Bàsicament, per tocar una mica els collons. En el fons, després d’acabar amb les floretes, anirem a per aquest putu ocellet blau”, han advertit.

Aquests homes, amb poques idees però molt clares, consideren que “introduir floretes liles a Facebook és com el ministeri de Treball espanyol. Ja ens enteneu. Treballar? A Espanya? Hi ha alguna cosa no quadra”. Al seu entendre, les floretes poden fer creure als usuaris indefensos que Internet és un món dolç sense violència ni engany. “Aquests són els valors que volem transmetre als nostres fills?”, han proclamat mentre disparaven a l’aire en senyal de defensa pròpia.

Força expeditius, els jardiners tampoc no acaben d’entendre que la nova floreta lila de Facebook serveixi per a donar les gràcies. “Paga’t una birra, Zuckerberg. O convida’ns a passar un cap de setmana a la teva mansió. Però deixa d’enviar-nos floretes, desgraciat”. És per això que han decidit tallar-les totes. Literalment. Volen perforar tots els ordinadors on aparegui una flor lila amb les seves serres mecàniques. “I, si cal, també ruixarem amb pesticida tots els que les fan servir”.

Els homes han aprofitat l’avinentesa per demanar al magnat de Facebook que, “si té tantes ganes d’afegir nous botonets, que posi el de Pareu de publicar tantes merdes, que no feu més que avorrir”. Els jardiners han reconegut que, si tan els molesta la xarxa social, podrien ser ells qui deixessin de connectar-s’hi però que, en un atac de magnanimitat, prefereixen recomanar-vos que canvieu de vida. “Si ho penseu fredament”, han afegit, “us estem fotent un favor”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies