benegre.cat
Societat

La mirada de pressió perquè alliberin la taula de la terrassa d’un bar provoca cremades greus en dos clients

L’Ajuntament estudia que la gent pugui portar les seves taules de casa

Quan la pressió psicològica se’n va de les mans. Una parella de clients que consumia begudes a la terrassa d’un bar ha patit cremades de segon grau a causa de les mirades de pressió per part dels clients que esperaven el seu torn al solet. L’accident ha succeït al centre de Barcelona a quarts de vuit del vespre i els principals reponsables portaven esperant lloc a la terrassa des de l’hora del vermut.

Segons testimonis presencials, els dos clients, d’uns trenta anys, han entrat en combustió espontània. “De cop i volta han començat a cremar i a donar voltes pel terra entre flames, mentre els que esperàven s’han afanyat a ocupar les seves places a la terrassa”, explica un veí de la zona, “a Barcelona qui no corre vola, o crema”. 

Autoritats locals reconeixen que els episodis de tensió a les terrasses del bar s’han multiplicat amb l’arribada del bon temps, però que mai havíen arribat tan lluny. “Normalment hi ha gent mirant molt fort als que prenen alguna cosa a la terrasa, però ja està. Una actitud molt hostil que acaba girant-se en contra del client que fa cua… és tan evident que donen ganes de demanar-se una altra ronda per fotre, la veritat”, asseguren.

L’Ajuntament de Barcelona, però, assumeix que el tema de les cues s’està anant de les mans i que potser ha arribat el moment que la gent pugui portar la seva pròpia taula plegable de casa: “Economia compartida a tope”, diuen fonts municipals.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies