benegre.cat
Notícies

La nova República catalana acceptarà el Missal com a moneda oficial

Catalunya serà l'únic país amb una moneda pròpia per a la corrupció, per evitar que els capitals s'evadeixin en dòlars

Marta Ferrusola ha canviat la història de Catalunya. Una altra vegada. La que va ser primera dama del país durant 23 anys ha estat enxampada en corrupteles molt divertides. Ferrusola, en un altre temps estendard de la integritat i les renúncies pel país, demanava per escrit al seu banquer andorrà que transferís certes quantitats de “missals” d’un compte a l’altre.

L’enèssima confirmació de que els Pujol són uns corruptes podria veure’s com un cop dur per al Procés, però el vicepresident econòmic Oriol Junqueras, li ha donat la volta: “a la República catalana acceptarem el missal com a moneda oficial. Conviurà amb l’euro”. Segons l’executiu, la moneda serà un record de l’època en què el país va ser corrupte, “per no caure-hi mai més”. Però també tindrà un component de col·leccionista: “ara hi ha moltes monedes molt modernes, el bitcoin, la Grama… però aquesta serà l’única moneda vintage. Què hi ha més vintage que una llibre petitó per fer missa?”.

D’aquesta manera, Catalunya seria l’únic país del món que té una moneda corrupta. “Altres països fan servir els dòlars, com els narcos colombians o mexicans. Nosaltres tindrem una moneda que sabrem que és corrupta i que, al mateix temps, porta el perdó de Déu a l’interior. És una paradoxa molt bonica”, rematava Junqueras.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies