benegre.cat
Notícies

Home que només s’alimenta de cervesa, patates fregides amb quètxup i bombons de xocolata afirma ser vegà

Assegura que també menja carn uns tres o quatre cops per setmana però “només per impedir que les indústries càrniques facin patir aquestes bestioles amb finalitats comercials”

En Corneli Climent, de Vacarisses, està fart de donar explicacions. El molt murri només s’alimenta a base de cervesa, patates fregides amb quètxup i bombons de xocolata negra però, tot i així, afirma ser un vegà de cap a peus. “Algú em pot dir, d’aquesta llista de productes, on hi ha un ingredient d’origen animal? Insisteixo: sóc vegà al 100%”, reivindica. “Admeto que potser és una dieta vegana poc ortodoxa, però la qüestió és fer-se-la a mida. I jo m’he demanat la més gran”, ha dit mentre untava virulentament els bombons sobre un bassal frondós de quètxup.

El senyor Climent és tan amic dels animals que, fins i tot, és capaç de menjar carn uns tres o quatre cops per setmana “només per impedir que les indústries càrniques facin patir aquestes bestioles amb finalitats comercials”. La seva teoria és que, per evitar que les persones facin mal als animals, el millor que pot fer un vegà és cruspir-se’ls. “Estic convençudíssim que dins el meu estómac estaran a resguard de qualsevol fill de mala mare que vulgui fer-se passar la gana amb aquests pobres i indefensos animalons”.

El bo d’en Corneli Climent, que s’autoproclama El Justicier de la Carnaca, creu que el veganisme comporta molts sacrificis, però que ell està disposat a menjar “la carn que faci falta” sempre que sigui per protegir el benestar dels animals. “S’han acabat les tortures”, ha cridat amb el puny enlaire i el davantal tacat. “Comença la barbacoa de la pau”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies