benegre.cat
Notícies

El PP permetrà al jutge del Cas Gürtel triar el plasma a través del qual declararà Rajoy

Rajoy a canvi podria declarar des del seu llit mentre pren un esmorzar

La bondat i la voluntat de col·laboració amb la justícia del PP ha quedat novament palesa aquest matí quan han notificat a l’Audiència Nacional una bona nova: el jutge José de la Mata podrà triar el plasma a través del qual vol que declari el president Rajoy.

“És un acte de transparència sense precedents en la història de la justícia espanyola”, deia Javier Maroto vicesecretari del PP. D’aquesta manera el partit del govern mostra la seva cara més amable i negociadora. “Volem que el jutge se senti còmode amb la decisió de Mariano Rajoy d’evitar anar físicament a l’Audiència Nacional”, explicava Sáenz de Santamaría “perquè el que vol tothom és fotografiar al president del país en judici per corrupció. I ell no és corrupte. Ho és tot el partit, tot el govern i tots els que treballem amb ell. Però ell no. Per tant, no podem permetre aquesta imatge”, afegia.

D’aquesta manera el PP ofereix al jutge una targeta regal per una botiga d’electrodomèstics on podrà triar la pantalla que vulgui. “Una smart tv, una de 3D, una d’aquestes que són encorvades… El que vulgui. Després es queixaran!”, deia Maroto.

Rajoy hauria acceptat aquesta proposta del partit, tot i que a canvi hauria demanat declarar des del seu llit mentre li serveixen un esmorzar amb fruita ecològica, unes llenques de Guijuelo i amb un massatgista de peus. “Al president tot això l’estressa molt”, deia Sáenz de Santamaría.

 

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies