benegre.cat
Societat

Dani Rovira es talla el penis per disculpar-se pel seu comentari sobre les marquesines Intimissimi

Confia en calmar els usuaris més crítics perquè ja no és ben bé un home

Un tall sec i fora. L’actor i humorista Dani Rovira ha anunciat avui que s’ha fet tallar el penis per disculpar-se pel comentari que va fer a Twitter sobre les marquesines dels autobusos, on aquests dies figuren imatges de la marca de llenceria Intimissimi. Rovira va piular fent referència a la bellesa de la model, el que va encendre una guerra a Twitter entre els que l’acusaven de masclista assatjador i els que el compadien.

“Joder, és que al final fa por parlar”, insisteix Rovira, que va lamentar-se pel tuit des del primer moment. “Ja vaig escriure fent ironia perquè ningú s’enfadés, després vaig explicar-me sense ofendre’m pels insults i després demanar perdó… però tampoc va ser suficient. Què voleu? Que me la talli? Doncs aquí teniu el meu penis, ja el podeu cremar en un dels vostres akelarres”, ha explicat l’actor amb llàgrimes als ulls, llançant a sobre la taula una bossa de plàstic transparent amb el seu membre sense vida a l’interior.

“El cas és que la model està bona i anuncia llenceria que compren moltes dones. Qui és el masclista aquí? L’actriu? El fotògraf? Les dones per comprar llenceria? Jo per fer-ne menció? El conductor de l’autobús, per buscar-se una feina que li permeti aturar-se cada dos per tres a les marquesines?” s’ha preguntat Rovira en un comunicat.

“Vés que no haguem de redefinir el significat de masclisme, perquè potser estem perdent el nord”, ha deixat anar Rovira en una compareixença, quan ja s’acomiadava. Aquesta darrera frase, però, ha encès encara més els ànims dels crítics, convertint en estèril el seu gest de tallar-se el membre. Valgui la redundància.

https://twitter.com/DANIROVIRA/status/862598443671453697

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies