benegre.cat
Notícies

Ja hauries d’estar fent cua a l’aeroport del Prat si pretens agafar un avió aquest estiu

La Generalitat intentarà que l'aeroport sigui un destí turístic en si mateix i que aconsegueixi 5 estrelles a Tripadvisor

Les aglomeracions a l’aeroport del Prat s’han convertit en una constant i tu ja estàs fent tard, si vols agafar un avió aquest estiu. La policia ha confirmat que “no enviarem més treballadors a l’Aeroport de Barcelona, perquè és Catalunya i tenim pocs agents diposats a anar-hi. I a banda, no ens dóna la gana”, reblava el tinent coronel Cojoncio.

Per tant és segur que durant tot l’estiu els passatgers hauran de passar per una mena de gimcana estàtica que posarà a prova la seva resistència i els seus nervis. “Res posa tant a prova la paciència dels ciutadans com haver d’esperar”, advertia el president Puigdemont. “Alguns portem anys esperant la independència i ens hem hagut de carregar de paciència. Ara no perdrem els nervis per unes hores a l’aeroport”, afegia.

Per aquest motiu, la Generalitat i la policia han avisat a tots els ciutadans que vulguin volar aquest estiu: ja haurien d’estar a l’aeroport fent cua. S’ha habilitat un enorme dispensador de tiquets per donar torn i s’està treballant fortament per convertir l’aeroport en una mena de resort on valgui la pena esperar les vacances. “No volem perdre competitivitat turística, per tant farem tot el possible perquè l’aeroport sigui un destí turístic amb 5 estrelles a Tripadvisor”, avisava el president. Estan en converses amb Aena per instal·lar dins l’aeroport una platja artificial i fonts de mojito. “El que calgui perquè tothom tingui una bona estada”, deia Puigdemont.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies