benegre.cat
Notícies

Manel Navarro deixa la música i obre una granja de galls

L’ANC i Òmnium proposen que se li concedeixi la Creu de Sant Jordi per haver deixat Espanya última a Eurovisió

Canvi de vida. Manel Navarro, representant d’Espanya en la darrera edició d’Eurovisió, ha anunciat que deixa la música i que, a partir d’ara, es dedicarà en cos i ànima al seu nou projecte: obrir una granja de galls. El jove cantant de Sabadell ha pres de la decisió “per un tema de la veu i tal” i assegura que ha fet el pas després de comprovar en primera persona que “als festivals de música actuals ja no hi ha lloc per a la reivindicació animalista. Intentes donar una mica de visibilitat a la problemàtica i la gent se’n riu. Molt bé. Ja sabem el pa que s’hi dóna. Si no volen cançó protesta, me’n vaig i ja està”.

La decepció de Navarro contrasta amb l’afecte que s’ha guanyat entre bona part de la societat civil catalana, que el veu com un heroi després de deixar la representació espanyola en l’últim lloc de la classificació d’Eurovisió. “Sempre fa goig que un català enfonsi Espanya. I encara més si es tracta d’un jove compromès en la defensa dels galls”.

Tant és així que l’ANC i Òmnium Cultural han demanat a la Generalitat que se li concedeixi la Creu de Sant Jordi. “Si li van donar a algú com Narcís Serra, ja no ve d’aquí”. Les dues entitats sobiranistes han assegurat que Navarro es mereix un guardó com aquest “per haver hagut d’aguantar tantes crítiques injustes” i, com qui no vol la cosa, li han recordat que, si alguna vegada torna a tenir el cuquet de fer música, “l’himne espanyol encara no té lletra”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies