benegre.cat
Societat

El rei Felip VI ordena la decapitació del capellà que va donar una hòstia a la seva filla

Zarzuela critica que l’agressió es produís durant la Primera Comunió de la criatura

Zarzuela no en deixarà passar ni una. El rei Felip VI ha donat bona mostra del seu tarannà ordenant avui al botxí reial que executi per decapitació al capellà responsable de donar una hòstia a la seva filla petita, la infanta Sofia. La Casa Reial considera especialment greu que l’agressió es produís en plena cerimònia de la Primera Comunió: “Algú que viu al servei de Déu hauria de saber que hi ha moments per tot, i l’Eucaristia no és lloc per posar a repartir hòsties, independentment de si la criatura se la mereix o no”.

“Ha estat molt violent per tots, un senyor donant una hòstia a una nena davant dels seus pares”, asseguren els assistents. Algunes fonts apunten que també hi havia vi a disposició dels menors, però que, afortunadament, un familiar ha intervingut per evitar-ho. “S’ha abraonat a sobre els calzes”, explica testimoni directe, que prefereix no revelar la identitat del familiar: “Només diré que semblava el seu avi”.

Segons informen diverses fonts, el capellà de la parròquia Asunción de Nuestra Señora de Aravaca, a Madrid, ha estat detingut de matinada. Els testimonis presencials asseguren que el mossèn ha desaparegut en un dels temuts carruatges de cavalls amb els que la Casa Reial fa esvaïr les seves víctimes des del segle XI.

Fonts properes a palau indiquen que la reina Leticia estaria especialment molesta amb l’eslgésia catòlica des de tot allò d’haver d’anul·lar el seu primer matrimoni. A més, la reina hauria vist amb molts mals ulls que un senyor amb túnica tirés aigua al cap de les seves filles acabades de néixer: “Són coses que una mare no oblida”, diuen.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies