benegre.cat
Notícies

El govern espanyol prohibirà la lletra ‘i’ als llibres catalans perquè no promoguin la independència

Un codi secret als llibres de text promet caramels infinits als nens en una Catalunya independent

“El govern espanyol ens ha descobert. Són més llestos del que pensàvem”, reconeixia la consellera d’Ensenyament Meritxell Ruiz. I és que els analistes que el govern Rajoy ha posat a revisar els llibres de text dels nens catalans han trobat imatges ocults que adoctrinen a les criatures en l’odi a Espanya i l’amor a l’independentisme.

“Ho sabíem! Ho sabíem!”, deia un Rajoy exultant. Segons el govern espanyol han trobat proves irrefutables: “hem comprovat que si agafes algunes de les lletres que apareixen els llibres pots composar noves frases”, apuntava el ministre d’Educació Méndez de Vigo. “Noves frases terribles com ‘si som independents mai et faltaran caramels’, ‘Espanya no vol que surtis a jugar’ o ‘Catalunya mai t’obligarà a menjar verdures’. Tot indica clarament que els estan educant en l’odi a Espanya”.

Preguntats per si les lletres estaven col·locades seguint un patró, els analistes espanyols han explicat que “no, però hi són. Segur que hi ha un patró que no hem detectat perquè aquests catalans són molt enginyosos. Però ser-hi hi són”. Per assegurar-se que no torna a succeir Espanya prohibirà que els llibres de text catalans duguin la lletra ‘i’. “És una mesura radical però creièm que serà efectiva”, apuntava Rajoy “a veure si tenen collons reclamar la ondependèncea, per exemple. Boom, Espanya wins!”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies