benegre.cat
Política

Susana Díaz promourà la independència d’Andalusia per poder presidir un estat

Pedro Sánchez, convençut de guanyar la Champions i aconseguir el doblet

Vol ser presidenta d’un país, sí o sí. La líder del socialisme andalús i gran perdedora de les primàries del PSOE ha anunciat avui que promourà la independència d’Andalusia per separar-se d’Espanya en els propers mesos. Díaz assegura que només és un pas més en la llarga tradició andalusa de seguir els passos de Catalunya en termes de polítiques socials i econòmiques, una evolució del café para todos: “Què passa, que només poden ser independents els catalans? Ja n’hi ha prou d’aquest racisme, els andalusos també tenim un idioma propi i una cultura del treball molt particular”, ha explicat la lideressa.

A ningú se li escapa, però, que darrere el nou moviment andalusista s’amaguen les ànsies de poder de Díaz. “És una dona totalment enfocada als seus objectius, si per esdevenir presidenta d’un país ha de trencar Espanya per la meitat, res l’aturarà”, expliquen fonts del seu entorn. El primer pas d’aquesta operació sobiranista seria dividir el PSOE: “En aquest front anem molt avançats, gairebé no cal tocar res”, insinuen.

Per la seva banda, el nou líder del PSOE, Pedro Sánchez, ha tret ferro a les estratègies de Díaz, assegurant que anirà personalment a casa de tots els andalusos per demanar-los fidelitat al seu projecte de país. Pedro Sánchez s’ha mostrat molt confiat en poder-los seduïr, no només pel seu atractiu natural sinó perquè “penso guanyar la Champions League del proper 2 de juny. El doblet al que tot polític socialista aspita -primàries i Copa d’Europa”- és a tocar”, ha promès

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies