benegre.cat
Notícies

El proper repte de Kilian Jornet serà pujar a l’Everest en pilotes carregant una bombona de butà

Els següents passos serien pujar-lo fent el moonwalker o fent croquetes contra la gravetat

Kilian Jornet ha pujat a l’Everest corrent sense dur oxigen i ara tot li sembla poc. “Massa fàcil, ho he trobat massa fàcil”, deia l’ultraesportista. El sabadellenc patia un virus estomacal i això li ha complicat una mica l’ascensió “encara sort, perquè si no, no tenia emoció. Però això d’aguantar-te les cagarrines mentre puges li ha donat un punt màgic a tot plegat”.

Per aquest motiu, Jornet ja es comença a plantejar nous reptes i sembla que la següent acció seria pujar l’Everest absolutament despullat i carregant una bombona de butà. “Les temperatures sota zero podrien fer que se’m congelessin els testicles, caiessin i anessin baixant muntanya avall fent un efecte bola de neu que finalment sepultaria algun poblat autòcton”, deia Jornet, “però és un risc que estic disposat a córrer”.

Sobre la bombona de butà l’atleta assegura que “no descarto pujar també uns fogons i fer-me uns ous fregits amb xistorra al cim del món. Digueu-me que no seria un punt!”. En el cas d’aconseguir-ho, en Kilian no pensa pas aturar-se aquí. La següent idea seria pujar a l’Everest fent el moonwalker i, si també se’n sortís hi pujaria fent la croqueta. “Fer la croqueta cap amunt és super complicat perquè la gravetat en va en contra. Seria un repte duríssim. A banda que menjaria molta neu i acabaria ben xop. Seria una prova de resistència extraordinària!”.

De la seva banda els xerpes que normalment ajuden els alpinistes a pujar a l’Everest veuen en el Kilian un enemic: “nosaltres ens dediquem a guiar a la gent per aquests camins perillosos. I ara ve aquest tio i puja en un pim pam, com si res. Ens desacredita!”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies