benegre.cat
Esports

Sandro Rosell a l’equip de futbol de la presó Model: “No us fallaré!”

Bartomeu demana si pot anar de vicepresident, en vistes de l’estiu que li espera

Rosell torna al lloc que li pertoca, la presidència d’un equip de futbol. I tot apunta que serà el de la prresó Model de Barcelona. L’ex-mandatari blaugrana ha assegurat avui emprendre “amb gran il·lusió” una nova aventura esportiva deixant molt clar que ho donarà tot per estar a l’alçada: “No us fallaré, futbolistes entre reixes, no us fallaré!” ha cridat mentre se l’emportaven a dependències policials acusat de blanqueig de diners.

Amb tota probabilitat, Rosell acabarà a la garjola pels seus negocis ocults a Brasil, un savoir fer que a la presó ja esperen amb candeletes. “Diuen que portarà un brasiler molt bo, un tal Neymar pare, que ens anirà de perles per guanyar a l’equip del mòdul 3”, apunten els criminals més esportistes del recinte presidiari.

L’entorn del qui va ser president del Barça, però, defensa la innocència de Rosell i assegura que qualsevol operació de blanqueig tenia una bona finalitat: “Sandro ha volgut blanquejar el FC Barcelona en el sentit de fer que s’assemblés al Reial Madrid, un equip tèrbol amic dels negocis truculents i, conseqüentment, triomfador. És el model de club de Rosell, per això el tema del blanqueig”. 

A tot això, el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, hauria demanat a Rosell si pot incorporar-se a la seva candidatura en qualitat de vice-president. “Veien les hòsties que em cauran aquest estiu, gairebé preferiria passar-lo a la presó, que com a mínim no hauré de fer rodes de premsa”, hauria dit. “Al cap i a la fi, només seria avançar uns mesos allò inevitable”, apunta.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies