benegre.cat
Notícies

Puigdemont envia la carta a Rajoy barrejada entre les pàgines del Marca

És l’única manera d’aconseguir que el president espanyol se la llegeixi

El president Carles Puigdemont ha enviat una carta demanant oficialment la cel·lebració del referèndum per la independència al president del govern espanyol, Mariano Rajoy. Però Rajoy acostuma a esquivar totes les peticions, senzillament, no atenent-les. “Això no ens passarà a nosaltres”, avisava Puigdemont. “Ens assegurarem que llegeixi la nostra proposta i es veurà obligat a respondre-la”.

L’estratègia és ben senzilla: el govern de la Generalitat ha accedit al repartidor que entrega el Marca cada matí a la Moncloa. El president espanyol no passa un dia sense llegir aquest diari esportiu. Però avui, quan arribi a una pàgina concreta hi trobarà la carta de Puigdemont. “L’hem maquetat com si fos una noticia esportiva, així no s’adonarà que se l’hem colat fins ben bé mitja pàgina”, afegia.

La nova argúcia del govern català ha semblat un cop baix a les files del PP català. Xavier Garcia Albiol deia que “és molt lleig. El president Rajoy està sotmès a molta pressió i la lectura del Marca és el seu petit oasi de calma. Un parèntesi entre les tensions de l’exercici de govern. I ara van els catalans i li dinamiten l’estona de relax. És molt lleig, però d’aquests independentistes es pot esperar qualsevol cosa”.

Cap membre del cercle íntim de Rajoy s’ha atrevit a dir-li que avui el Marca venia amb trampa, per no trencar-li la seva rutina. “És molt meticulós amb això, jo no penso ser qui li espatlli el dia”, comentava el cap del servei de la Moncloa.

“Ara ens haurà de respondre”, refermava Puigdemont.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies