benegre.cat
Societat

El regne animal acusa els vegans de paternalisme i condescendència

El col·lectiu vegà estudia organitzar una barbacoa solidàra en favor dels drets animals

Mala maror a les granges d’arreu del país. Milers d’animals comestibles han volgut expressar el seu malestar pel que consideren “un profund despreci” per part de la comunitat vegana, a qui acusen de “paternalisme i condescendència”. “La il·lusió de la meva vida és ser devorada en un asado argentí, per què coi han de sortir una banda de hippies a boicotejar-me els somnis, aviam?” ha expressat una vaca bastant passada de pes.

“Arribar a una bona taula és la nostra motivació principal, tot el que hem après des que érem ben petits, no coneixem un altre destí i tampoc el volem”, ha afegit un porc, que s’ha mostrat molt preocupat pel seu devenir. “Si la indústria càrnica em rebutja que se suposa que he de fer? Oi que no em deixaran pas corretejar per Collserola i aparellar-me amb senglars? Doncs per viure la resta dels meus dies en una granja sense espai, prefereixo fer el salt a una taula per dos del Mesón de Aranda”, afegeix. “Tot això és enveja perquè els nostres orgasmes duren 30 minuts. Ho repetiré perquè quedi clar: 30 minuts”, ha conclòs.

També l’aviram ha alçat la veu en aquest sentit. Moltes gallines han expressat que “el ritme de reproducció al que ens sotmeten és el millor que ens ha passat? Saps la canya que ens donen? Saps com d’esgotat tenim el pobre gall? Per què ens volen treure això?”.

Diversos representants del col·lectiu de Catalunya s’han donat per assabentats de les reclamacions i han promès estudiar-ho. “Qualsevol crit de la Mare Terra mereix la nostra atenció. No volem que els animals creguin que pensem per ells. Si cal, organitzarem una barbacoa solidària en favor dels seus drets”, avisen.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies