benegre.cat
Notícies

Raimon anuncia ara 138 concerts de comiat més

El Palau de la Música es nega a acollir tots els concerts i el cantant de Xàtiva estudia fer Concerts Porta a Porta a casa dels seus fans

Raimon es retira. Però a poc a poc. El cantant de Xàtiva va fer al Palau de la Música 12 concerts de comiat, però n’hi podria haver molts més. “Ja és inusual que algú s’acomiadi 12 vegades, ho sé. El normal seria fer un dia al Palau Sant Jordi ben ple i llestos, però no. Sóc de la vella escola però m’agrada fer les coses des-pa-cito, que diuen ara”, explicava Raimon.

Per aquest motiu el cantant ha decidit perllongar el seu comiat i oferir als seus seguidors 138 concerts de comiats més. “Així arribarem fins al 2020 i ja m’hauré acomiadat de tothom. Perquè potser amb 12 dies hi ha gent que encara no sap que plego. Ho sabeu que plego?”, deia l’intèrpret de Al Vent.

El Palau de la Música s’ha mostat interessat a acollir alguns d’aquests concerts, perquè “ha estat un èxit de públic”, però avisen que “no podrem fer-los tots perquè ja en comencem a estar tips del Raimon, la veritat. Volem fer altres coses també”, deien des de premsa del Palau. Per aquest motiu, Raimon s’estaria preparant per al que ha anomenat Concerts Porta a Porta. “Em presentaré a casa dels meus fans i els faré el concert al menjador. No cal que porti banda perquè jo amb la guitarra ja en tinc prou. De fet, en tinc prou amb 4 acords”, avisava el cantant.

La familia de Raimon s’ha mostrat molt favorable als 138 concerts de comiat perquè “té moltes camises vermelles que encara no estan gastades. Així els treu rendiment”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies