benegre.cat
Notícies

Creen una mà giratòria per bufetejar els viciats al Figdget Spinner

Està disponible en totes les mides perquè el patiment que està generant la nova joguina giratòria afecta totes les edats

El Pokémon Go ja té substitut com a joc més odiat del planeta. La nova moda és el Fidget Spinner, un senzill dispositiu de tres puntes que gira a gran velocitat sobre un eix que s’aguanta amb la mà. La joguina ha arribat a tal punt de fascinació que ja ha propiciat el naixement d’un altre artefacte similar: una mà giratòria que, en aquest cas, servirà per bufetejar els viciats al mateix Fidget Spinner. “Serà com un toc d’atenció. Un toc d’atenció físic que, per ser justos, fotrà bastanta pupa. Però que el dolor no ens faci enrere. Hem de tenir clar que només és un joc. Violent i rancuniós, sí. Però, al capdavall, un simple joc”, ha dit un dels seus creadors.

La mà bufetejadora, que s’ha batejat com a Cleca pa tu Jeta, està disponible en totes les mides. “El patiment que està generant el Fidget Spinner no es pot segmentar per edats. Tots el sofrim per i, per tant, tots hem de poder venjar-nos per igual”, ha argumentat des de l’empresa. És per això que els enginyers l’han definit com “el Ying i el Yang de la jugabilitat. L’Alpha i l’Omega de l’hora del pati. Un putu tros de plàstic que ens tornarà a fer sentir persones. Com un ou vibrador en un concili del Vaticà, però més net tot plegat”.

Contràriament al que proposen els creadors de la Cleca pa tu Jeta , pedagogs de tot el món exposen que, “tal com puja el jovent d’avui en dia, el Fidget Spinner és una joguina extraordinària per a retardar la recaiguda dels alumnes de Primària al món de les drogues. Penseu que molts d’ells es veuen obligats a desintoxicar-se després de Pàrvuls i aquest entreteniment els distreu fins que entren a l’institut i tornen a dependre dels estupefaents”.

Els psicòlegs especialitzats en les conductes infantils també asseguren que el Fidget Spinner no té res a veure amb altres jocs perillosos com la Balena Blava. El seu veredicte és clar: “no hi ha cap risc d’autolesionar-se. Com a molt, de creure que la humanitat ha tocat fons”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies