benegre.cat
Societat

Tècnics d’Hisenda trucaran per donar el condol després de veure certes declaracions de la renda

La seva sensibilitat cap a la teva misèria no t’estalviarà de pagar la multa

Hisenda vol demostrar que, davant de tot, són persones. Malignes, perverses i tòxiques, però persones al cap i a la fi. El ministeri que dirigiex Cristóbal Montoro ha anunciat un gir per millorar la seva imatge entre la població i establir vincles afectius amb els ciutadans. “Volem que el ciutadà senti que Hisenda està ben a prop seu. Concretament, al darrere i projectant l’alè al clatell”, asseguren fonts de l’ens.

Amb aquesta intenció, els tècnics d’Hisenda començaran a trucar personalment per donar el pèsam a certs ciutadans, després de llegir les seves declaracions de la renda. “Veus segons quines coses que et donen ganes de visitar el pobre desgraciat, abraçar-lo i mentir-li dient que tot anirà bé”, explica un dels tècnics vinculats a la iniciativa.

En alguns casos, la trucada telefònica anirà acompanyada d’un ram de flors fresques que s’enviaran a domicili. “És una manera d’acompanyar les famílies en el sentiment, quan detectem que han mort financerament”, expliquen. Tot i la bona voluntat, el ram de flors es carregarà al compte del contribuent, amb els interesos pertinents.

I és que Hisenda vol mostrar-se més humana “però sense passar-se”. En aquest sentit, ja han avisat que rebre la trucada de condol d’Hisenda no té res a veure amb l’ànima recaptatòria de l’entitat. “Que ningú es confiï. Sabem que ens la intenteu fotre i no us estalviarem ni un puto cèntim. Això sí, amb amor”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies