benegre.cat
Esports

El Real Madrid es planteja oficialitzar el fitxatge de Josep Maria Bartomeu

El mandatari blaugrana ja és el president més ben valorat de la història per tots els madridistes

Podria haver-hi presentació oficial. En les darreres hores, el Reial Madrid s’ha plantejat presentar Josep Maria Bartomeu com la pedra angular del seu nou projecte esportiu. “Ningú ha fet més que Bartomeu per vestir la samarreta del Madrid”, expliquen des del Bernabéu, conscients que oficialitzar el seu fitxatge “seria només un formalisme, fa temps que treballa per nosaltres”.

En aquest sentit, fonts merengues asseguren que Bartomeu podria mantenir la seva feina després del fitxatge pel Madrid. “El fitxem precisament perquè segueixi sent president del Barça”, asseguren des dels despatxos madridistes. Tant és així que diversos estudis asseguren que Bartomeu ja és el president més ben valorat pel madridisme, molts punts per damunt que Florentino.

“Semblava impossible fer que el Barça de Messi guanyés només les mateixes Champions que el Madrid i mira”, explica un directiu coneixedor de les negociacions, “és increïble què ha aconseguit aquest home”. I és que les referències a Bartomeu van ser constants durant la celebració de la Duodécima, amb cantics com “¡Que bote Bartomeu!” o “Barto barto barto campeón”.

A tot això, el madridisme també celebra que el Girona sigui nou equip de Primera Divisió, tal vegada “tornarem a tenir un rival digne a Catalunya”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies