benegre.cat
Notícies

Els comuns proposen que sigui Espanya la que convoqui un referèndum per independitzar-se de Catalunya

Proposen una campanya d'incompliments perquè als espanyols "els foti fàstic estar amb nosaltres i ens facin fora"

Per fi s’ha acabat la indefinició dels comuns sobre el tema del referèndum. Elisenda Alamany, portaveu de Catalunya en Comú, ha anunciat que el seu partit “defensarà el referèndum al 100%. Però com a idea. Com a eina democràtica. Ara, no donem suport a que el Govern de Catalunya en convoqui un. Crec que està claríssim”.

D’aquesta manera, segons Alamany, el que ha d’aconseguir Catalunya és que Espanya convoqui el referèndum per independitzar-se de Catalunya. “Ens sembla clar que els catalans no tenim les eines ni el dret de convocar un referèndum. Qui té aquest poder és l’Estat”, assegurava Alamany “per tant el que caldria fer és que Espanya convoqués un referèndum per independitzar-se de Catalunya. Boom, toma idea”.

Aquesta és la proposta que els comuns defensaran al Parlament i que durant al Congrés espanyol. Segons defensen, hi ha molts espanyols que ja estan tips del tema català i que voldrien que Espanya se separés de Catalunya. En paraules de Xavier Domènech “si seduïm a aquests espanyols i aconseguim que guanyin el referèndum, haurem aconseguit que Catalunya deixi Espanya sense violar cap llei de l’ordenament jurídic espanyol”.

En aquest sentit, els comuns demanen als catalans que facin tot allò que cal fer quan vols que et facin fora de la feina: “no entregar les coses a temps, ser molt descuidat, que es noti l’abúlia en el dia a dia. Que faci autèntic fàstic estar amb nosaltres, vaja”, deia Alamany. “Només així aconseguirem que ens facin fora”, afegia.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies