benegre.cat
Notícies

Kilian Jornet aconsegueix fer el recorregut d’Ikea en només 3 hores

Ha comprat uns mobles per la terrassa i, en arribar al final, s’ha atipat de ‘hot dogs’ d’1 euro

Nou rècord de l’ultraatleta català Kilian Jornet. Aquest matí ha fet saber que ha aconseguit travessar l’Ikea de Sabadell en només 3 hores i 7 minuts, establint un nou rècord mundial. “Era un repte difícil”, explicava Jornet “perquè quan entres a Ikea hi ha un recorregut marcat, no te’n pots desviar… hi ha dreceres indicades però la majoria són falses i encara t’enreden més”.

L’atleta vallesà va entrar a l’Ikea a les 7 del matí, l’havien obert només per ell i, tot i que al principi no va poder evitar aturar-se en algunes exposicions, finalment va posar la directa. “Només he comprat uns Grundtal per la terrassa, una taula Mälm i uns hot dogs. A 1€ com no havia de comprar-los?”, deia Jornet fotent-se la vuitena salsitxa.

El més dur per a l’atleta ha sigut “correr en un lloc on tot està dissenyat perquè t’aturis. La comoditat i l’interiorisme cuqui em cridaven a aturar-me i pensar si tinc ben organitzat el menjador. M’ha costat molt resistir-me. A més, el fet que no hi hagi ni finestres ni rellotges fa que no siguis conscient del pas del temps i tot es torna molt complicat”.

Amb aquesta nova gesta, Jornet s’ha guanyat l’admiració de milers de clients d’Ikea. “Creia que un cop s’hi entra no hi ha manera humana de sortir. Ara, en Kilian ens ha demostrat que els éssers humans som capaços de tot allò que ens proposem”, deia Esteve Rovira que té la targeta Ikea Family “vaig entrar a l’Ikea per comprar unes cadires i fa 8 anys que dóno voltes per aquí. Ell ens ha ensenyat el camí”.

 

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies